RO EN

Sistemul de jackpot Fu Gui Rong Hua debutează la WINBET

ACASA > NOUTATI > Sistemul de jackpot Fu Gui Rong Hua debutează la WINBET 23.03.2018
fgrh winbet 2021 2021

Unul dintre cele mai exotice și spectaculoase sisteme de jackpot, Fu Gui Rong Hua, a debutat în două dintre locațiile WINBET, în luna martie 2018, bucurându-se deja de un succes fulminant în rândul jucătorilor. Purtând amprenta exotică a lumii asiatice, sistemul de jackpot Fu Gui Rong Hua este gata să acorde jucătorilor șansa de avere, glorie, strălucire și bogăție.

Cu aprobare de tip în România de la sfârşitul anului 2017, sistemul de jackpot progresiv, cu 4 nivele, combină atmosfera chinezească într-un design spectaculos cu şanse de câştig pentru jucători datorită jackpoturilor multiple şi cu posibilitatea de a câştiga mai mult de un singur nivel de jackpot în acelaşi timp. Valoarea maximă este accesibilă doar atunci când miza atinge 88 de credite, indiferent de coeficientul pariului. O pariere mai mare crește câștigul la masă. Cifra 8, considerată norocoasă în China, se regăseşte în multiple elemente ale jocurilor.

“Produsele EGT s-au dovedit a avea o atracţie magnetică asupra jucătorilor noştri. Colaboarea cu EGT a fost mereu o colaborare extrem de fructuoasă pentru noi, care continuă ascendent o dată cu instalarea noului sistem de jackpot chinezesc. Ne aşteptăm la rezultate spectaculoase şi la crearea unor adevăraţi fani ai noului jackpot printre jucătorii din sălile noastre.” a concluzionat Catrinel Alexe – Marketing Manager WINBET.

Sistemul de jackpot cu tematică chinezească este prezent în sălile WINBET pe aparate de joc P-42V Up Curved, customizate cu tematica jackpotului, ce afișează teme atractive chinezești.

Fu Gui Rong Hua oferă multe posibilități de câștig, cu două jocuri şi 243 de combinaţii posibile. Ȋn timp ce Eternal Lotus este primul dintre cele două jocuri unde jucătorul își sporește șansa de a câștiga mai multe niveluri de jackpot progresiv și, de asemenea, crește câștigurile de la masa de joc, Empress Gold – al doilea joc, aduce acelaşi entuziasm şi exotism al lumii chineze, care conduce jucătorii către niveluri progresive fantastice, cu o grafică chinezească superbă și șanse perfecte pentru jucători să-și încerce norocul.

Sistemul de jackpot Fu Gui Rong Hua a câștigat, în timp record, o recunoaştere internaţională impresionantă odată cu instalările din Estonia, Franţa, Germania, Columbia, iar WINBET se aliniază acum tendințelor interanționale, alegând pentru modernizarea sălilor sale unul dintre cele mai spectaculoase sisteme de jackpot de pe piaţa de gaming din acest moment.

Detaliile complete despre sistemul de jackpot Fu Gui Rong Hua găsiți prin click aici.

Un video de prezentare a sistemului de jackpot Fu Gui Rong Hua puteți viziona prin click aici.

fu gui rong hua jackpot la winbet 2021 fu gui rong hua jackpot system la winbet 2021 fu gui rong hua jackpot system winbet 2021 fu gui rong hua la winbet 2021 jackpot fu gui rong hua egt winbet 2021

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!