ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

O altă instalare majoră a EGT în cazinourile Codere din Columbia

ACASA > NOUTATI > O altă instalare majoră a EGT în cazinourile Codere din Columbia 08.03.2018
instalari egt codere columbia

După un an și jumătate de instalari de succes, biroul Euro Games Technology din Columbia a făcut o altă livrare la scară largă, în țară, pentru Codere. Renumitul operator și partener pe termen lung al producătorului a optat din nou pentru aparatele EGT, instalate în zece săli, de data aceasta adăugând câteva soluții noi la cele preferate în general. Patruzeci de terminale STORK au devenit o reală atracție în cazinourile Codere datorată capacității lor de a acoperi simultan jocul pe ruletă și de a oferi o multitudine de jocuri video și cărți, acordând în același timp posibilitatea de a participa la câștigul jackpotului mystery de 4 niveluri, Jackpot Cards.

Alte 24 de exemplare ale celui mai bine vândut model de slot EGT, P-24/24 Up, echipat cu mixurile multi-jocuri Orange Collection, Green Collection și Red Collection, întăresc, de asemenea, oferta operatorilor pentru jucătorii din Columbia, în timp ce sistemul de jackpot mystery-progresiv, cu 4 niveluri, recent lansat în Columbia, Diamond Life, este o propunere de jocuri extrem de promițătoare, devenind faimos cu cele 6 dintre cele mai populare jocuri EGT.

"Colaborăm cu Codere de mulți ani, în multe țări, și ne bazăm cu adevărat pe părerilor și feedback-ul lor în legătura cu aparatele noastre. Sunt mândră să împărtășesc faptul că aparatele de slot P-24/24 Up și P-27/27 St Slim au atins o înaltă performanță în salile lor de joc.", a declarat Silviya Marinova, directorul EGT Columbia. "Terminalul STORK și sistemul de jackpot Diamond Life marchează, de asemenea, succes după succes și generază o curiozitate suplimentară legată de viitoarele lansări de produse ale EGT în țară".

Printre lansările viitoare ale producătorului se numără încă trei sisteme de jackpot, instalate pe două tipuri de aparate de slot, complet noi pentru audiența columbiană. Toate vor fi lansate în cazinourile Coderei. "Sunt convinsă că aceasta va fi o altă acțiune câștigătoare atât pentru EGT, cât și pentru partenerul nostru", a concluzionat doamna Marinova.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!