RO EN

10 joburi noi în cadrul EGT România

ACASA > NOUTATI > 10 joburi noi în cadrul EGT România 15.05.2017
joburi egt romania angajari

EGT România își măreste echipa, cautând în acest moment profesioniști în următoarele domenii: IT, tehnic, vânzări, logistică, suport.

În ultimii 2 ani, EGT România s-a dezvoltat în timp record, ajungând de la 20 de angajați, la 80 în acest moment, continuând să crească și să dezvolte noi și noi oportunități de angajare. La nivel internațional, Euro Games Technology are mai mult de 1050 de profesioniști angajați.

EGT România asigură un mediu de lucru competitiv care atrage cei mai competenți profesioniști din domeniu. Astfel am creat o echipă cu un excelent "know-how", compania investind constant în dezvoltare și atingând un rol-cheie în industria românească a jocurilor de noroc.

EGT România caută persoane proactive, cu dorința de a se dezvolta în mod continuu. Oferim un pachet salarial atractiv şi bonusuri ȋn funcţie de performanţă, un mediu business internaţional şi posibilităţi de dezvoltare excelente. 

Puteți vizualiza toate joburile disponibile în cadrul EGT România aici: http://www.egt-bg.ro/cariere. Pe aceeași pagină web puteți aplica pentru jobul dorit.

Chiar dacă nu găsiți disponibilă o poziție care să se potrivească experienței dumneavoastră, dar vreți să faceți parte din echipa EGT România, nu ezitați să ne trimiteți CV-ul la office@egt-bg.ro, specificând poziția pentru care aplicați.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!