RO EN

G50 C ST, G55 C VIP si G50 J2 ST - cele mai noi aparate cu ecran curbat din portofoliul EGT România

ACASA > NOUTATI > G50 C ST, G55 C VIP si G50 J2 ST - cele mai noi aparate cu ecran curbat din portofoliul EGT România 25.08.2021
cabinete egt general series cu ecran curbat

Prezentate în premieră în cadrul EAE 2019, aparatele EGT din colecția General Series au cucerit încă de la început publicul din România, devenind rapid preferate și solicitate în diverse combinații, împreună cu cele mai interactive mixuri de jocuri EGT.

Designul modern cu accente extrem de rafinate, calitatea care transpare dincolo de aparențe, dar și performanța pe care cabinetele din inovatoarea generație de slot machines o înregistrează, excelează în fiecare model al seriei General indiferent dacă vorbim despre cabinetele EGT lansate anul trecut sau despre cele ajunse de curând pe piața din România.

Odată cu lansarea noilor aparate de slot din General Series, EGT România a facilitat intrarea pe piața locală de gambling a unei tehnologii de ultimă generație, proiectată de ingineri cu o vastă experiență în domeniu, cu un design inovator pus în operă cu materiale de o calitate absolut remarcabilă.

Astfel topurile au fost răsturnate și un nou record în ceea ce privește preferințele userilor finali în materie de entertainment a fost restabilit, cabinetele din gama General Series ocupând de departe un loc de top în noul clasament.

Primelor modele de cabinete din seria General dezvoltată de Euro Games Technology atât upright, cât și slant top, li se alătură acum variante noi care vin să completeze cu ale sale caracteristici excepționale și estetică inconfundabilă un portofoliu deja impresionant de produse EGT destinate industriei de jocuri de noroc din România.

G55 C VIP, G50 C ST și G50 J2 ST sunt ultimele modele de aparate pentru care EGT România a obținut Aprobarea de Tip. Cu forme curbate încântătoare, atractive și îndrăznețe, dar și cu specificații tehnice pe măsură, noile cabinete pot fi configurate cu unele dintre cele mai populare mixuri de jocuri EGT, maximizând astfel perspectivele alegerilor de top în rândul operatorilor locali de jocuri de noroc.

  • G55 C VIP – Un nou mod de a defini luxul!

Experiența VIP continuă cu acest elegant cabinet, G55 C VIP, caracterizat de o formă echilibrată și multe detalii exterioare, extrem de sofisticate. Monitorul curbat impresionant de 55 de inch, cu touchscreen ultra-modern integrat, precum și scaunul multifuncțional încorporat și deosebit de confortabil, depășesc fară doar și poate așteptările celor mai exigenți jucători.

  • G50 C ST – Eleganța ecranelor curbate dusă la un alt nivel!

Eleganța ecranelor curbate dezvoltate de EGT și aprecierea pe care acestea au primit-o încă de la început în piață, au fost pilonii care au stat la baza diversificării portofoliului EGT România în această direcție. EGT a îmbinat inovația designului ergonomic cu expresivitatea formelor, rezultând astfel un cabinet cu opțiuni superbe de design atât la interior, cât și la exterior.

Susținut de ultra-performanta platformă Exciter III, cabinetul G50 C ST impresionează încă de la prima vedere cu monitorul curbat frameless HD de 50 de inch, dar și cu detaliile individualizate precum lumina LED ambientală dispusă pe lateral, tastatura spațioasă cu touch dinamic și topper-ul multimedia opțional de 27 de inch.

  • G50 J2 ST – Perspective noi! Noi forme curbate!

Un altfel de ecran curbat poate fi admirat la aceste noi și electrizante cabinete, în formă de “J”. Linia specială de design abordată de EGT, în general, continuă și aici, fiindu-i astfel evidențiată exclusivitatea acestui cabinet care demonstrează că formele curbate ale monitoarelor pot lua uneori aspecte de-a dreptul încântătoare.

Cu un design rafinat dat de monitorul principal de 50 de inch, curbat sub forma literei “J”, ce reproduce imaginea cu o claritate excepțională, dar și de celelalte caracteristici care îl recomandă nu doar în materie de performanță, ci și pentru designul de top, G50 J2 ST oferă jucătorilor noi perspective în ceea ce privește ecranele curbate atât de apreciate în industria de gambling din România.

Pentru informații despre mixurile de joc cu care pot fi configurate noile cabinete, contactați echipa de vânzări EGT România chiar aici.

g50 c st g50 j2 st g55 c vip

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!