RO EN

Sistemul de Jackpot Premium Link – acum cu Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Sistemul de Jackpot Premium Link – acum cu Aprobare de Tip 05.04.2018
premium link aprobare de tip egt romania 2021 2021

EGT România a obținut Aprobarea de Tip pentru sistemul de jackpot Premium Link. Așadar, Premium Link este disponibil acum tuturor operatorilor interesați.

Sistemul de jackpot Premium Link este comun pentru toate produsele și jocurile Euro Games Technology care se bazează pe platformele Exciter III, Exciter II, chiar și Exciter, oferind opțiunea unui jackpot mystery de 1, 2 sau 3 niveluri (Mini, Middle, Super) care este comun pentru toate denominaţiile și toate jocurile, precum și oportunitatea pentru jackpoturi pe bază de simboluri cu maxim 4 denominații fiecare. Setările pentru fiecare nivel de jackpot tip mystery pot fi personalizate, inclusiv cerințele pentru pariul minim.

Premium Link folosește panoul de jackpot EGT Rainbow pentru a afișa valorile jackpot-ului, vizibile de asemenea și pe al doilea sau al treilea ecran al aparatului de slot.

Premium Link este un sistem de jackpot în care jocuri din colecțiile Premier Series, Collection Series și versiunile mai vechi ca Vega Vision + și Vega Vision pot fi conectate pentru a participa împreună la jackpoturile progresive comune de tip mystery și generate de simboluri.

Unul dintre avantajele principale ale Premium Link este că poate conecta toate aparatele din sala de joc, indiferent de producătorul lor.

Detalii complete despre sistemul de jackpot Premium Link sunt accesibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!