RO EN

Blue Power HD are acum Aprobare de Tip pe toate aparatele General Series

ACASA > NOUTATI > Blue Power HD are acum Aprobare de Tip pe toate aparatele General Series 17.03.2023
blue_power_hd_aprobare_tip_general_series

Am obținut Aprobarea de Tip pentru cea mai nouă colecție de jocuri din portofoliul EGT România, Blue Power HD. Titlurile acesteia pot fi instalate pe toate aparatele de joc de ultimă generație din gama General Series.

Atunci când cele mai noi colecții de jocuri întâlnesc cele mai revoluționare aparate de slot, sunt relevate soluții avangardiste pentru industria jocurilor de noroc, soluții care devin un must have al entertainment-ului actual.

Pentru jucători, aceste soluții sunt o sursă de divertisment, bucurie pentru noutatea și diversitatea titlurilor, plăcerea interacțiunii cu cele mai noi tech trenduri. Această sursă este o oportunitate pentru toți operatorii de jocuri de noroc să-și îmbunătățească business-ul în mod constant, să-l mențină mereu în contact cu cea mai nouă tehnologie din domeniu și să integreze soluții din ce în ce mai bune și performante pentru clienții lor.  

Blue Power HD face parte din colecția de jocuri Power Series, apreciată deja de jucători ca reprezentând o tradiție valoroasă în alegerile lor. Cu un mix de 55 de titluri captivante, Blue Power HD oferă jucătorilor atât titluri de top, extrem de cunoscute și îndrăgite, cum ar fi 40 Burning Hot, 30 Spicy Fruits, Flaming Hot, Shining Crown, precum și titluri proaspăt lansate pentru toți cei ce doresc să se aventureze spre noi grafice, interacțiuni și distracții. Printre noile jocuri se numără Sugartime, Karnak Treasure, Gold Keeper sau The Wild Griffin.

În plus, noul joc Sugartime este primul joc din portofoliul EGT România care oferă posibilitatea de a cumpăra speciale, o oportunitate de extra divertisment foarte îndrăgită de jucători.

O valoare în plus adusă noii colecții este dată de platforma care o susține: Exciter IV – cea mai nouă și puternică tehnologie care permite rularea la o calitate superioară a tuturor acțiunilor jucătorului pe parcursul jocului. Calitatea, puterea și performanța asigură, așadar, un joc la cele mai înalte standarde.

Jocul este potențat întotdeauna de aparatul de slot ales. General Series oferă, în acest moment, vârfuri de gamă ale industriei. Revoluționează și captivează prin designul deosebit, prin claritatea imaginilor, prin comenzile intuitive și confortul jucătorului. Poți accesa gama de aparate de slot General Series aici.

Titlurile colecției Blue Power HD, alături de informații suplimentare, le puteți accesa aici.

Pentru instalări și detalii, contactează echipa de vânzări EGT România aici.


Alte articole care te-ar putea interesa

Blue General HD are Aprobare de Tip pentru aparate de joc EGT de ultimă generație

Bell Link, cel mai nou sistem de jackpot EGT progresiv, are Aprobare de Tip

G50-50 C VIP, G55 C VIP, G55 J1 VIP – sloturile EGT care fac memorabilă experiența de joc din sălile partenerilor noștri

G50-50 C VIP are Aprobare de Tip pentru Green General HD și Green Power HD

InfoTouch cu interfață modernă și alte noi funcționalități pentru CMS Pyramid

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!