ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Blue General HD are Aprobare de Tip pentru aparate de joc EGT de ultimă generație

ACASA > NOUTATI > Blue General HD are Aprobare de Tip pentru aparate de joc EGT de ultimă generație 20.02.2023
aparate pacanele egt aparate de jocuri blue

Blue General HD este cea mai nouă colecție de jocuri pentru care EGT România a obținut Aprobarea de Tip. Parte din celebra serie General, noul multigame EGT poate fi comandat de toți operatorii interesați să-și diversifice gama de jocuri EGT din locațiile lor spre încântarea tuturor pasionaților care le trec pragul.

Multiple avantaje vin la pachet, atât pentru jucători, cât și pentru operatori odată cu recenta aprobare pe care EGT România a decis s-o includă în portofoliu.

Exciter IV – siguranță și stabilitate pentru sloturile din General Series

Astfel, Blue General HD poate fi instalată pe revoluționarele aparate de jocuri din cunoscuta gamă General Series, precum G 27-27 UP, G 27-27 ST, G 27-32 ST, G 32-32 VIP, G 55 C VIP, G 55 J1 VIP, G 50 J2 ST și G 50-50 C VIP, toate susținute de ultra performanta platformă Exciter IV.

Dezvoltată în conformitate cu cele mai recente tendințe din industrie, cea mai nouă platformă este o demonstrație de performanță ridicată, stabilitate și siguranță ce susține cu succes aparatele EGT de tip General, deja cunoscute și apreciate de toți utilizatorii din industrie pentru caracteristicile lor spectaculoase.

Blue General HD – multiple avantaje pentru jucători și operatori

Noua compilație de jocuri EGT conține un mix interesant de titluri renumite și admirate sezoane la rând de jucătorii pasionați, dar și titluri nou-nouțe cu tematică atrăgătoare care promit să cucerească audiența și să-i țină pe utilizatori captivați timp îndelungat.

Cu 50 de jocuri special create pentru sloturile EGT din seria General, colecția Blue General HD vine să încante jucătorii cu funcțiile ei speciale, dar și să cucerească operatorii cu rezultate peste așteptări.

Pe lângă jocurile memorabile precum Burning Hot, Versailles Gold, Vampire Night, Flaming Hot, Rise of Ra EGT, Zodiac Wheel, mixul include și noutăți spectaculoase cu potențial remarcabil de a genera  recompense fabuloase. Includem aici Sugartime, Gold Keeper, Book of Magic Dazzle Cash, Totems of Riches, 27 Fruit Ways, dar și multe altele la fel de interesante.

Lista completă cu jocurile incluse în Blue General HD este afișată aici.

Colecțiile de jocuri EGT sunt create pentru jucătorii care apreciază varietatea și care doresc să își aleagă tema preferată de joc cu care ei se simt familiari, iar alegerile de top ale acestora pot fi ușor evidențiate de operatori pentru a fi accesate ulterior fără prea mare efort.

Contactează aici managerii de vânzări EGT România pentru detalii, suport și instalare în sălile de jocuri.


Alte articole care te-ar putea interesa:

Mixul de jocuri Green General HD a obținut Aprobarea de Tip

G50 V ST, G50 C UP și G50 J1 UP – au Aprobare de Tip pentru două colecții EGT apreciate de jucători 

Bell Link, cel mai nou sistem de jackpot EGT progresiv, are Aprobare de Tip 

Aprobare de Tip pentru noul G50 C ST cu 5 mixuri de joc 

EGT este un "lider adevărat" pentru încă un an la rând 

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!