ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

G50 V ST, G50 C UP și G50 J1 UP – au Aprobare de Tip pentru două colecții EGT apreciate de jucători

ACASA > NOUTATI > G50 V ST, G50 C UP și G50 J1 UP – au Aprobare de Tip pentru două colecții EGT apreciate de jucători 25.10.2022
general series sloturi noi egt platforma exciter 4

Dezvăluite în premieră în cadrul EAE 2022, cele mai noi cabinete EGT din General Series sunt disponibile acum cu Aprobare de Tip pentru renumitele colecții de jocuri EGT, Red General HD și Green General HD.

Așteptate îndelung de operatorii care apreciază diversitatea și solicitate de cât mai mulți dintre aceștia pentru a fi instalate în majoritatea locațiilor, sloturile EGT din noua generație pot fi acum comandate împreună cu două dintre cele mai apreciate colecții de jocuri EGT.

Red General HD și Green General HD sunt două compilații cu jocuri populare, captivante și apreciate de jucătorii pasionați de aventura pe care jocurile EGT o generează. Cu povești interesante pline cu simboluri norocoase care aduc multiple recompense la fiecare apăsare de buton, cele două mixuri de jocuri fascinează jucătorii și îi țin conectați pentru ore întregi de joc antrenant cu titluri precum: 100 Burning Hot, 20 Dazzling Hot, Rise of Ra, Shining Crown, Versailles Gold, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot, Vampire Night, dar și multe altele la fel de interesante disponibile aici.

Forme noi care fascinează și performanță deosebită oferită de noua platformă Exciter IV

Sloturile G50 V ST, G50 C UP și G50 J1 UP au cucerit audiența încă de la prima apariție cu aspectul lor atrăgător, interactivitatea și caracteristicile lor ultra-moderne. Toate susținute de cea mai nouă și mai performantă platformă, Exciter IV, disponibilă acum pentru noile aparate de jocuri EGT.

G50 V ST – forme îndrăznețe și potențial de star

Admirat de toți vizitatorii standului EGT de la Entertainment Arena Expo 2022 pentru multitudinea de atuuri pe care le prezintă, slotul G50 V ST are un mare potențial de a deveni, în scurt timp, o vedetă în portofoliul EGT România. Cu un ecran drept și absolut impresionant de 50 de inch, versiunea slant top a noului cabinet G50 V ST este un aparat de divertisment superb ce utilizează o tehnologie avansată susținută de ultra-înalta-performantă platformă Exciter IV.

Dotat cu o serie de caracteristici vizuale remarcabile, un design ergonomic deosebit și comenzi intuitive – G50 V ST este o alegere câștigătoare atât pentru operatorii care decid să-l instaleze în locațiile lor, cât și pentru jucătorii care se vor bucura de ceea ce el oferă.

Principalele caracteristici ale cabinetului G50 V ST sunt afișate în pagina de produs.

G50 C UP – radiază eleganță din toate unghiurile

Eleganța ecranelor curbate dusă la un alt nivel de slotul G50 C ST este acum completată de modelul upright al seriei, noul G50 C UP. Prezentat pentru prima dată publicului în cadrul EAE 2022, noul cabinet rafinat cu monitor frameless HD și dimensiune considerabilă de 50 de inch este o nouă demonstrație de eleganță ce poartă eticheta EGT.

Cu o eleganță impunătoare, dar extrem de rafinată, aparatul G50 C UP a strâns numeroase feedback-uri pozitive din partea audienței, operatorii fiind nerăbdători să-l instaleze în cât mai multe locații pentru a fascina jucătorii cu funcționalitățile lui remarcabile susținute de noua platformă Exciter IV.

Principalele caracteristici ale cabinetului G50 C UP sunt afișate în pagina de produs.

G50 J1 UP – o promisiune pentru noi orizonturi de joc fără compromisuri

Varianta upright a acestui cabinet EGT cu ecran curbat în formă de “J”  este o alegere de succes pentru fiecare operator și o promisiune pentru noi orizonturi de joc onorată de un producător care nu face compromisuri cu standardele sale. Aspect trendy, ecrane HD spectaculoase, caracteristici tehnice de ultimă generație susținute de Exciter IV, o platformă nouă de rang înalt, dar și confortul superior pe care componentele acestuia reușesc să i-l imprime jucătorului, alcătuiesc un tablou complex demn de un veritabil salt înainte în tehnologie.

Avantajele cu care vine la pachet acest nou slot EGT, din noua gamă General Series, nu vor înceta să uimească deopotrivă jucătorii, dar și pe operatorii în locațiile cărora acești pasionați ai industriei vor poposi iar și iar.

Principalele caracteristici ale cabinetului G50 J1 UP sunt afișate în pagina de produs.

Pentru detalii, comenzi și suport pe toată durata implementării, contactează managerii de vânzări EGT România cu datele de contact afișate aici.


Alte articole care te-ar putea interesa:

G50-50 C VIP are Aprobare de Tip pentru Green General HD și Green Power HD

Mixul de jocuri Green General HD a obținut Aprobarea de Tip

G50 C ST, G55 C VIP și G50 J2 ST - cele mai noi aparate cu ecran curbat din portofoliul EGT România

Noi Aprobări de Tip pentru colecțiile de jocuri EGT România: Fruits Power HD, Purple Power HD și Red General HD

G55 C VIP - sloturile EGT care fascinează jucătorii în sălile de jocuri Winbet

G50-50 C VIP, G55 C VIP, G55 J1 VIP – sloturile EGT care fac memorabilă experiența de joc din sălile partenerilor noștri

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!