ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Sloturi și produse multiplayer Best Seller EGT la Irish Gaming Show 2018

ACASA > NOUTATI > Sloturi și produse multiplayer Best Seller EGT la Irish Gaming Show 2018 28.02.2018
irish gaming show 2018 egt

Produse de top din portofoliul EGT și EGT Multiplayer vor aștepta vizitatorii la ediția Irish Gaming Show din acest an, desfășurată între 6 și 7 martie la Dublin. Aparatul de slot Super Premier, cu cele două monitoare curbate de 42 inch, cu un design spectaculos și o selecție atractivă de titluri din colecția multigame Red Collection, va fi prezentat pentru prima dată audienței locale și va putea fi admirat și testat la standul EGT nr. 1.

O plimbare pe tărâmul bogăției va fi o altă premieră a Euro Games Technology în Irlanda – prin prezentarea jackpotului chinezesc progresiv cu 5 nivele Cai Shen Kingdom. Acesta combină nivelele jackpot-urilor conectate și stand-alone și poate oferi câștiguri unora dintre jucători sau tuturor, indiferent de betul acestora. Produsul va fi, de asemenea, prezentat cu elegantul aparat de slot EGT P-24/32H Up, avand un monitor principal cu ecran de 24 inch și un topper multimedia opțional, precum și un top box de 32-inch cu iluminare LED.

În atenția vizitatorilor va fi și sistemul de jackpot Premium Link, un alt produs nou pentru publicul irlandez, care permite ca toate jocurile EGT să fie legate între ele și să participe la jackpoturile mystery și progresive cu simboluri. Flexibilitatea sa constă în faptul că poate fi instalat nu doar pe toate aparatele de joc EGT, ci și pe aparate slot ale altor producători.

Sistemul de jackpot mystery progresiv pe 3 nivele, 3 Happy Hits, își va avea și el debutul în Irlanda, creând o experiență unică de joc, reunind avantajele jackpot-urilor stand-alone cu ale celor comune. Special pentru această expoziție, sistemul de jackpot va fi prezentat pe aparatul de slot P-42V St Curved, care a primit multe recenzii pozitive în cadrul expoziției de anul trecut.

O serie de produse deja cunoscute și foarte apreciate din portofoliul EGT vor completa, de asemenea, prezența la eveniment. Aparatele de slot curbate P-42V Up și St, P-24/24 Up și P-27/27 St vor avea instalate mixurile multigame Red Collection, Green Collection, Orange Collection și Fruits Collection 2, fiecare cuprinzând 48 de titluri apreciate, cu diferite tematici. Două alte sisteme de jackpot – best seller-ul Egypt Quest și jackpot-ul progresiv chinezesc Fu Gui Rong Hua, instalat pe aparatul de joc P-24/32V Up, vor fi prezentate din nou în cadrul evenimentului.

Ruleta Premier R4 din portofoliul EGT Multiplayer, conectată la un centru de ruletă automată și dotată cu 4 posturi de joc, fiecare echipat cu monitor touch screen de 23 inch LCD-TFT, își va etala tehnologia de ultimă generație și va fi atracția standului EGT.

"Atuurile expoziției Irish Gaming Show constau în atmosfera plăcută și publicul select", a declarat directorul de vânzări al EGT. "În fiecare an participăm cu plăcere, prezentând cele mai bune produse la unul dintre cele mai mari standuri ale evenimentului și de fiecare dată primim feedback pozitiv de la vizitatori. Acum pregătim o expunere si mai bogată, și mai diversă care cu siguranță merită văzută."

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!