RO EN

Renumitul panou de jackpot EGT, din gama General, acum și la Magic Colosseum

ACASA > NOUTATI > Renumitul panou de jackpot EGT, din gama General, acum și la Magic Colosseum 29.04.2022
panou jackpot egt sala jocuri magic colosseum superbet

Magic Colosseum este noua locație premium a unuia dintre partenerii noștri importanți deschisă, de curând, în cel mai nou mall din București.

Două panouri de jackpot EGT din gama General au fost instalate cu succes aici, spre încântarea jucătorilor care vor alege cea mai nouă locație Magic ca destinație de top pentru distracția lor nelimitată.

Dotată cu cele mai noi echipamente și soluții de ultimă generație destinate divertismentului în gambling, din sala de jocuri Magic Colosseum nu puteau să lipsească panourile General, acestea fiind produse EGT care captează imediat interesul jucătorilor, stârnindu-le astfel curiozitatea.

Fiind panouri de tip LED ce utilizează o tehnologie inovativă, cu iluminare tematică RGB atât pe rama superioară, cât și pe cea inferioară, utilizatorii au astfel posibilitatea unei vizualizări de ansamblu a informațiilor afișate, dar și a multiplelor animații extrem de atractive care rulează continuu pe ambele panouri.

Caracteristici importante ale acestui panou de jackpot EGT sunt în detaliu prezentate în pagina de produs aflată aici.

De acum înainte, toți pasionații de sloturi EGT vor putea admira eleganța celor două panouri de jackpot împreună cu spectacolul de animație pe care cele două îl oferă, în cea mai nouă sală de jocuri Magic Games. De asemenea, aceștia vor afla în timp real și valorile jackpotului Premium Link instalat în această locație, un adevărat spațiu generator de satisfacție și rezultate extraordinare pentru jucători.

Premium Link - jackpotul EGT care rulează pe panourile General instalate la Magic Colosseum

Când obiectivul principal al operatorului este să le pună la dispoziție jucătorilor un cadru perfect pentru o experiență de joc de neuitat, jackpoturile EGT, sloturile EGT și accesoriile special dezvoltate să le însoțească sunt un mijloc esențial prin care acest lucru devine imediat posibil.

Cele două panouri General au fost instalate la Magic Colosseum special pentru a afișa jackpotul de tip mistery, Premium Link, cu cele 3 niveluri ale sale: Mini, Middle și Super. Astfel, jucătorii aflați în locație vor ști în orice moment care este gradul de încărcare al fiecărui nivel de jackpot în parte, dar și cât de aproape sunt sau nu de atingerea acestuia.

Valorile jackpotului Premium Link sunt acumulate pe baza mizelor provenite de la toate aparatele care participă la jackpot și pot fi câștigate aleator de fiecare dintre ele. Momentul declanșării jackpotului este marcat de animații grafice captivante, generate automat de panourile de jackpot din gama General și vizibile pe toate laturile acestuia, animații care îi arată norocosului căștigător și suma pe care a câștigat-o.

Panourile General instalate la Magic Colosseum se integrează perfect în atmosfera sofisticată a acestei locații selecte, fiind elemente importante care nu ar trebui să lipsească din nicio sală de jocuri și cazinou. Aduc valoare având un design deosebit care atrage jucătorii și caracteristici importante special gândite pentru a aduce performanță.

Pentru detalii suplimentare, neclarități sau întrebări, vă invităm să luați legătura cu managerii de vânzări EGT România cu datele de contact afișate aici.

Alte integrări de produse EGT realizate de EGT România în locațiile Magic sunt disponibile la linkurile de mai jos:


Imagini spectaculoase cu panourile de jackpot General din sala de jocuri Magic Colosseum:

sala jocuri magic superbet aparate egt pacanele egt romania magic sala jocuri superbet nou panou jackpot egt magic superbet sala jocuri

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!