RO EN

Ruleta EGT, R6/27, instalată cu succes și în sala de jocuri Mikonas Games

ACASA > NOUTATI > Ruleta EGT, R6/27, instalată cu succes și în sala de jocuri Mikonas Games 30.05.2022
ruleta egt multiplayer mikonas sala de jocuri

Încă un operator dintre partenerii importanți ai EGT România a decis să instaleze în locația lui fabuloasa ruletă EGT din gama R-Line. R6/27 este acum în centrul atenției și în sala de jocuri Mikonas Games, după alte locații în care spectaculosul echipament multiplayer a făcut deja furori.

Mult așteptatul model de ruletă EGT aparținând seriei R-Line a întrecut așteptările operatorilor cu multitudinea de caracteristici și funcții cu care aceasta este dotată, dar și cu designul ei deosebit. Astfel decizia de a o instala în cât mai multe locații a venit rapid și absolut firesc, iubitorii de multiplayer fiind de-a dreptul impresionați de performanțele demonstrate în scurt timp de la integrarea ei în cele mai cunoscute săli de jocuri de noroc.

Potrivită atât pentru cazinouri mari, cât și pentru locații de dimensiuni reduse, R6/27 cu cele 6 posturi de joc prevăzute cu monitoare full HD de 27”, conectate la un centru de ruletă EGT automată, împreună cu multe alte functionalități de excepție, este soluția multiplayer pe care EGT România le-o pune la dispoziție operatorilor care vor să-și impresioneze jucătorii.

Caracteristicile tehnice ale ruletei EGT sunt prezentate în pagina de produs afișată aici.

R6/27 configurată cu Multiplay 1 HD, secretul succesului din sala de jocuri Mikonas Games

La Mikonas Games, ruleta EGT - R6/27 este configurată cu Multiplay 1 HD, mixul de jocuri care le ofera utilizatorilor o oportunitate unică. Aceștia au posibilitatea ca în timpul aceleiași sesiuni să joace până la 4 jocuri cu tematică diferită, alese după preferințe, și astfel să se bucure de varietatea de titluri incluse în acest nou și palpitant multigame.

Cu un număr de 47 de jocuri, exclusiv la rezoluție HD, dintre care jocuri renumite de ruletă, Blackjack și Keno, entuziasmul jucătorilor care decid să abordeze soluțiile multiplayer EGT instalate în locația partenerului nostru, va fi inevitabil la cote ridicate.

Multiplay 1 HD și titlurile incluse în această compilație pot fi accesate aici.

Integrată cu succes într-un spațiu elegant și primitor, renumita R6/27 atrage ca un magnet clienții Mikonas Games pasionați de ruletă care savurează din plin divertismentul oferit de produsele EGT multiplayer, dar și rezultatele pe care acestea le generează.

Pentru informații detaliate și suport, contactați managerii de vânzări EGT România care vă pot ajuta cu toate informațiile de care aveți nevoie. Datele lor de contact sunt afișate aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!