RO EN

Sloturile Best Seller EGT la SAGSE Buenos Aires 2017

ACASA > NOUTATI > Sloturile Best Seller EGT la SAGSE Buenos Aires 2017 06.11.2017
sagse 2017 egt buenos aires euro games technology expo 2021

Euro Games Technology expune cele mai performate aparate de joc în cadrul ediției din acest an a SAGSE Buenos Aires. Show-ul se va desfășura la Centrul de Congres Costa Salguerdo în perioada 7-9 noiembrie, iar vizitatorii standului 312 EGT vor face cunoștință cu unele dintre cele mai de succes produse EGT.

O experiență unică de joc oferă aparatul din gama “Curved”, P-42V St, alături de super-atractivul Super Premier care deja a câștigat aprecierea mondială prin monitoarele curbate de 42-inch, de înaltă rezoluție, și platforma de ultimă generație, Exciter III. Prezente vor fi şi aparatul de joc care s-a bucurat de vânzări de top, P-24/24 Up, precum și elegantul P-27/27 St Slim, dar și P-27/32H St, acestea două fiind echipate cu mixuri de joc dezvoltate recent, din gama Collection Series: Green Collection, Red Collection, Orange Collection și Fruits 2 Collection. Un plus de distracție și diversitate, cu scopul de a satisface gusturile oricărui jucător, este asigurat de gama largă de jocuri Premier – Multi-3, Multi-4, Multi-5, Multi-6, fiecare conținând peste 40 de titluri diferite.

Un alt aparat de joc care care te cucereşte – P-27/42V St, caracterizat de un monitor principal wide de 27 inch și unul în partea de sus de 42 inch, va găzdui un sistemul de jackpot progresiv, de 4 niveluri, cu temă chinezească, Fu Gui Rong Hua, lansat în țară odată cu ediția anterioară a expoziției. Pentru prima dată vor fi expuse, în plus, două soluții de jackpot EGT – 4 Happy Hits, mystery progresiv și pe bază de simboluri, precum și Premium Link, cel mai nou sistem de jackpot care poate fi instalat pe toate aparatele de joc EGT, cu oricare dintre mixurile multijoc: de la Collection la Premier până la colecțiile mai vechi.

Argentina reprezintă pentru noi o piață cu un potențial imens și ne propunem să fim lideri în furnizarea serviciilor de gambling în viitorul apropiat. EGT este extrem de competitiv, oferind produse cu cu un foarte atractiv raport calitate/preț. Cu siguranță SAGSE Buenos Aires va aduce un plus prezenței noastre locale și ne va ajuta să atingem un public mai larg de clienți și jucători, oferindu-ne, de asemenea, șansa de a pune accent pe portofoliul nostru extins, ce reprezintă un alt principal avantaj”, spune Stanislav Stanev, directorul de vânzări și marketing al Euro Games Technology.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!