RO EN

EGT prezintă unele dintre cele mai populare produse din portofoliu la FADJA Columbia 2018

ACASA > NOUTATI > EGT prezintă unele dintre cele mai populare produse din portofoliu la FADJA Columbia 2018 29.03.2018
egt fadja columbia 2018 2021 2021

Cu renume în participări constante și spectaculoase în cadrul expozițiilor internaționale, Euro Games Technology va fi prezentă și la FADJA, în perioada 5-6 aprilie, cu un potofoliu impresionant care va debuta în Columbia foarte curând.

La standul EGT nr. 53 vor fi prezentate unele dintre cele mai remarcabile sloturi și produse multiplayer ale companiei. Aparatul de joc P-24/24 Up a fost cel mai bine vândut produs EGT mulți ani la rând, în numeroase țări. Aparatul de slot P-27/27 St Slim, pe care este prezentat sistemul de jackpot mystery progresiv, cu 4 nivele, Lady's Cards, este, de asemenea, bine cunoscut în America Latină. Ambele modele de slot machines au fost cotate printre cele mai performante aparate de joc, preferate de cei mai mari operatori din Columbia. Succesul lor a deschis drumul pentru multe alte produse din portofoliul EGT.

Sistemul de jackpot mystery progresiv de 4 nivele, Diamond Life, este recent lansat în țară și va fi prezentat în cadrul expoziției FADJA. Acesta va fi instalat pe elegantul aparat de joc P-24/32H Up, cu monitor principal de 24 inches, ecran tactil și un top box iluminat elegant cu LED-uri, cu ecran landscape de 32 inches.

Sistemul de jackpot mystery progresiv de 3 nivele, 3 Happy Hits, va fi prezentat pe aparatul de slot EGT P-42V St Curved, care urmărește cele mai moderne concepte din designul industrial contemporan, având o suprafață elegantă de sticlă si oferind mult mai mult confort jucătorilor. Monitorul cu touchscreen vertical de 42 de inch nu este împărțit în secțiuni diferite, permițând un spațiu mai mare pentru grafica media. Topperul multimedia de 27 de inch pentru animații 3D, iluminarea LED atractivă, responsive pentru jocul afișat și confortul de lungă durată asigurat în timpul jocului, nu pot lăsa modelul de aparat de joc să treacă neobservat, în orice cazinou ar fi instalat.

Având deja semnate contracte pentru mai multe instalări în Columbia, în 2018, EGT va introduce astfel pe piață mai multe aparate de joc, printre care și modelele curbate, deja populare pe alte piețe din America Latină pentru designul și tehnologiile moderne.

Un alt debut al EGT în timpul expozitiei FADJA 2018 va fi sistemul de jackpot chinezesc progresiv de 4 nivele, Fu Gui Rong Hua, găzduit pe aparatul de slot P-24/32V Up. Cele două jocuri Eternal Lotus și Empress Gold vor aduce spiritul Asiei, oferindu-le șansa jucătorilor să atingă mai mult de unul dintre nivelele jackpot-ului.

Șase terminale STORK, conectate la un centru de ruletă automată, vor adăuga spectaculozitatea multiplayer a jocurilor la standul EGT. Acest model al EGT Multiplayer, companie subsidiară EGT, a fost deja instalat în mai multe cazinouri din Columbia, oferind un joc simultan pe ruletă și o multitudine de sloturi video și jocuri de cărți. Acesta oferă, de asemenea, un jackpot mystery de 4 nivele, Jackpot Cards. Modelul STORK a avut un start puternic în Columbia, fiind potrivit și cazinourilor mai mici, grație designului ergonomic și depașind, în același timp, așteptările și dorințele jucătorilor.

FADJA Colombia 2018 va fi, de asemenea, un eveniment cheie pentru EGT în ceea ce privește jocurile online și piața VLT din țară (alte unități decât cazinourile) pe care compania se va concentra și pe parcursul anului.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!