RO EN

4 Happy Hits

4 Happy Hits este un sistem de jackpot inovator, Progresiv pe baza de simboluri dar și un jackpot tip mistery cu patru niveluri - Grand, Major, Minor si Mini.

Jackpot-ul pe baza de Simboluri poate fi câștigat atunci când 5 simboluri apar pe ecran, în timp ce jucătorul mizeaza maximul. În același timp, fiecare dintre nivelurile jackpot tip Mystery poate fi castigat aleator cu orice miza, dar mizele cele mai mari oferă sanse mai mari de a declanșa jackpotul și de a câștiga unul din nivele.

Jackpotul 4 Happy Hits este disponibil doar în jocuri create special pentru sistem de jackpot. Acest concept este potrivit pentru jucătorii care s-ar bucura de valoarea adăugată a simbolurilor jackpotului, oferind celor care prefera sa parieze mai putin posibilitatea de a câștiga unele dintre nivelurile de jackpot.

Jackpot-ul pe baza de Simboluri poate fi configurat pentru a fi progresiv standalone (SAP), progresiv local (LAP) sau progresiv cu arie larga (WAP). Jackpot-ul mystery, de asemenea, pot fi de tip standalone pentru fiecare dintre mașinile slot sau să fie conectat la un grup de cabinete. Diferite combinații sunt de asemenea disponibile:

  • Jackpot-ul standalone progresiv (SAP) și jackpot-uri mystery standalone;
  • Jackpot-ul standalone progresiv (SAP) și jackpot-uri mystery conectate;
  • Jackpot progresiv conectat (LAP sau WAP) și jackpot-uri mystery conectate.

Aparatele de joc cu sistemul de jackpot 4 Happy Hits pot fi personalizate individual sau ca grup printr-o selectie de pariuri maxime, denominatii, tipuri de jackpoturi (standalone sau conectate),  si o varianta adecvata pentru jackpot-ul mystery, pentru a satisface cerintele specifice ale jucatorilor.

Jocurile 4 Happy Hits sunt prezentate pe aparate de joc cu tematica specifica, cu ecrane curbate, orientate vertical, de 42 “ din gama Curved:P-42V Up si P-42V St. Jocul active si valorile jackpotului progresiv cu simboluri si valorile jackpoturilor Mystery pot fi vizualizate pe display. Pe panoul de jackpot Rainbow sunt proiectate videoclipuri 3D specifice 4 Happy Hits, foarte atractive si dinamice, cat si animatii festive care capteaza atentia.

JOCURI

4 Happy Hits

CABINETE

P-42V UP CURVED P-42V ST CURVED
4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits
4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits 4 Happy Hits

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!