RO EN

Sands Princess

Sands Princess vă urează bun venit în împărăția Egiptului. Îmbarcați-vă în aventura pentru a găsi numeroasele comori ascunse în nisipuri, întâlnind faraoni și regine. Noul jackpot progresiv EGT oferă șansa de mari câștiguri, în timp ce vă bucurați de această temă clasică.

Pe măsură ce vă plimbați pe nisipul Pharaoh’s Desert de 5 reels și 20 de linii, ar trebui să întâlniți cel puțin 6 simboluri scarab, puteți câștiga nivelul progresiv Mini și Minor sau Maxi progresiv, toate fiind independente. Exploratorii mai ambițioși ai regatului Sands Princess pot ajunge chiar și la cele două niveluri progresive (Grand și Major), care vor transforma fiecare granulă de nisip în argint și aur.

Găzduit pe aparatele de joc P-24/24 Up, P-27/27 St, P-27/27 St Slim, P-27/32H St, Sands Princess oferă posibilitatea utilizatorului de a selecta multi-denominațiile. Jucătorii pot câștiga câteva sau chiar toate nivelurile jackpotului cu orice pariu plasat și vor fi, de asemenea, surprinși frumos de bonusul Free Spins, care îi însoțește călătoria lor în Egipt.

JOCURI

Sands Princess

CABINETE

P-27/32H ST P-27/27 ST P-27/27 ST SLIM P-24/24 UP
Sands Princess Sands Princess Sands Princess
Sands Princess Sands Princess Sands Princess

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!