RO EN

Ancient Spin

Jackpotul Ancient Spin vă va duce în regiunea vechilor zei ai Egiptului. Aici veți găsi comori nebănuite și calea de a ajunge la ele - patru niveluri progresive: Mini, Minor, Major și Grand. Fiecare are o valoare de bază diferită pentru o anumită denominație și poate fi atins cu orice pariu. Cu toate acestea, cu cât mizele sunt mai mari, cu atât mai mare este șansa de a câștiga nivelul Grand.

La începutul călătoriei veți întâlni jocul principal, Egyptian Princess (5 reels, 40 de linii), care vă va oferi diferite modalități de a câștiga. Dacă primiți trei Pharaoh Scatters, acestea vă vor conduce la rotirile gratuite. În cazul în care întâlniți două Pharaoh Scatters și un simbol Eye of Horus, veți ajunge la bonusul extern al Ancient Spin. Vă așteaptă o gamă largă de premii - credite, jocuri, upgrade-uri și rotiri suplimentare pentru bonus sau jackpot. Odată ajuns în roata interioară, fiți siguri că o comoară a unui anumit nivel de jackpot va fi în curând în mâinile tale. Ambele roți sunt aleatoare, cu șanse egale și identice ruletelor fizice. Modul de a ajunge la ele este prin jocul principal sau prin rotirile gratuite.

Ancient Spin este găzduit pe elegantele aparatele de joc EGT din gama Curved - P-42V St și Up. Pariurile pot fi de 60, 120, 180, 240, 300 de credite și până la trei denominații consecutive (cum ar fi 0,01/0,02/0,05).

JOCURI

Ancient Spin

CABINETE

P-42V UP CURVED P-42V ST CURVED
Ancient Spin Ancient Spin Ancient Spin
Ancient Spin Ancient Spin Ancient Spin

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!