RO EN

Lady’s Cards

Lady’s Cards este un jackpot progresiv de tip Mystery cu 4 niveluri. Fiecare dintre nivelurile jackpotului Lady’s Cards poate fi castigat prin jocul bonus special Lady’s Card care poate fi declansat aleator la finalul oricaruia dintre jocurile de baza. Cand bonusul Lady’s Cards este declansat, 12 carti de joc vor aparea pe ecran. In timpul jocului bonus, jucatorul poate alege ce carti sa arate. Cand colecteaza 3 carti din aceeasi suita, jocul bonus se incheie si jucatorul castiga nivelul de jackpot care corespunde – Trefla, Romb, Inima Rosie sau Inima neagra. Jucatorul poate castiga oricare din cele 4 niveluri de jackpot fara a fi nevoit sa joace cu miza maxima. Totusi, cu cat miza este mai mare, cu atat creste si sansa de a declansa bonusul Lady’s Cards si de a castiga cel mai mare nivel de jackpot.

Jackpotul Lady’s Cards este conceput pentru jucatorii care se bucura de valoarea adaugata de jackpoturile progresive tip mystery pentru jocurile lor video favorite.

Gama de aparate de joc cu jackpot Lady’s Cards jackpot poate fi personalizata individual printr-o selectie de pariuri maxime, denominatii si valori pentru jackpot, astfel incat sa satisfaca toate cerintele jucatorilor.

De asemenea, aparate de joc ale altor producatori pot fi conectate la sistemul de jackpot Lady’s Cards jackpot via protocol SAS protocol printr-un controller specific (Adaptor Premium).

Videoclipuri 3D atractive si animatii festive ce capteaza atentia sunt proiectate pe ecranul de 42”.

Atmosfera joviala atrage atentia jucatorilor si mareste divertismentul.

JOCURI

Lady’s Cards

CABINETE

SUPER PREMIER
Lady’s Cards Lady’s Cards Lady’s Cards
Lady’s Cards Lady’s Cards Lady’s Cards

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!