RO EN

Egypt Quest

Egypt Quest este un jackpot progresiv cu 4 niveluri. Fiecare dintre nivelurile jackpotului Egypt Quest: Bronz, Argint, Aur si Platina poate fi castigat prin jocul bonus special Egypt Quest care poate fi declansat aleator sau prin unul din simbolurile speciale Egypt Quest in timpul jocurilor de baza si rotiri gratuite. In timpul a 8 rotiri gratuite Egypt Quest, jucatorul castiga credite si colecteaza simboluri speciale “scroll”. Pentru a castiga unul din nivelurile jackpotului, jucatorul trebuie sa colecteze un numar anume de credite care depaseste un prag predefinit si/sau sa colecteze 5 sau mai multe simboluri “scroll”. Pragurile sunt afisate pe monitorul de deasupra de 32” in timpul  jocului bonus. Daca jucatorul a colectat 5 sau mai multe simboluri speciale “scroll” poate trece la urmatorul nivel si castiga jackpotul, impreuna cu o cantitate anume de credite.

Jucatorul poate castiga fiecare din nivelurile de jackpot cu orice miza plasata. Totusi, cu cat miza este mai mare, cu atat mai mari sunt sansele de a castiga cel mai mare nivel al jackpotului: Platina.

Egypt Quest este valabil cu jocuri cu 5 role de 20 sau 40 linii cu miza maxima fixa combinat intr-un multi-joc ce are o librarie de teme de jocuri in continua crestere. Cateva variante ale Egypt Quest de plati la masa si selectii de denominatii permit personalizarea gamei de cabinete la care se poate juca Egypt Quest.

Multi-jocurile Egypt Quest sunt prezente pe cabinete tematice P-24/32V UPcu ecran principal de 24” si un ecran deasupra de 32” orientat vertical, dar si pe P-27/42V St cu ecran principal de 27" si ecran deasupra de 42" orientat vertical.

Videoclipuri atractive 3D si animatii festive ce capteaza atentia sunt proiectate pe panoul de jackpot cu ecran central de 55” si 2 ecrane laterale de 32”.

Atmosfera joviala atrage atentia jucatorului, creste divertismentul si prelungeste durata de joc.

JOCURI

Egypt Quest

CABINETE

P-24/32V UP P-27/42V ST
Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest
Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest Egypt Quest

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!