ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Vega Jackpot System

Vega® Jackpot este un sistem de jackpot avansat, care permite onexiunea la aparatele de joc EGT intr-o retea locala, unde participa la acumularea si distributia castigurilor jackpot in timp real.

Sistemul mentine pana la 48 Jackpoturi Progresive pe baza de Simboluri, cu maxim 4 denominatii fiecare. Acest lucru perfirm formarea a 48 grupe de joc independente, conectate fizic la o retea comuna. Acumularea se realizeaza pe baza mizelor puse in timpul jocurilor. Fiecare jackpot are propriile setari independente.

Sistemul sustine pana la 2 jackpoturi tip mystery – Mini, Middle si Super, comune pentru denominatiile alese. Fiecare din jackpoturile tip mystery pot avea setari diferite. Valoarea jackpotului se acumuleaza pe baza mizelor puse la toate aparatele de joc ce participa la jackpoturile tip mystery si pot fi castigate aleator de fiecare dintre jucatori.

Valorea jackpotului (Progresiv bazat pe Simboluri sau tip Mystery), castigat pe un aparat de joc anume, se poate vizualiza intr-o maniera atractiva pe panoul de jackpot dar si pe ecranul principal al aparatului de joc.

Caracteristici:

  • Permite conectarea la pana la 128 aparate de joc EGT.
  • Panoul jackpot simplu sau dublu imbunatateste compozitia generala si vizibilitatea sistemului.
  • Serverul poate controla pana la 48 jackpoturi Progresive pe baza de Simboluri cu 4 denominatii fiecare sau pana la 3 jackpoturi tip Mystery comune pentru denominatiile alese.
  • Setarea parametrilor se realizeaza prin utilizarea unui PC independent si software specializat.
  • Serverul stocheaza: informatii despre ultimele 25 castiguri progresive sau 100 castiguri tip mystery, de cate ori a fost castigat un jackpot anume, valoarea tuturor jackpoturilor si alte date statistice.

JOCURI

Vega Jackpot System

CABINETE

SUPER PREMIER P-24/32V UP P-27/42V ST
Vega Jackpot System Vega Jackpot System Vega Jackpot System
Vega Jackpot System Vega Jackpot System Vega Jackpot System

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!